Reklama
 
Blog | Tomáš Gottstein

Problémy s T-Mobile

 Se všemi svými telefonujícími spoluobčany bych se rád touto formou podělil o svůj poslední zážitek s operátorem T-Mobile, protože si myslím, že to byla opravdu sranda. A je to i současné - k tématu vánoc, taková vánoční nadílka.
 Tedy: v půlce listopadu mi od mého milého operátora přišla zpráva,

 že pokud si nabiju od dvou stovek do tisíce, nabijí mi oni na oplátku to samé, stejnou sumu. Takže jsem nelenil a za pár dnů od obdržení té milé smsky nabil tisíc do svého mobilu.
       Další smska od operátora zněla: Vazeny zakazniku, s potesenim vam oznamujeme, ze vas kredit byl prave navysen o slibeny bonus 400 Kc. Bonus plati do… Dekujeme vam za vernost T-Mobile. A to mě překvapilo, čekal jsem za tu věrnost víc, takže jsem zavolal přímo na ústředí se vyptat. Řekli mi, že jsem si nabil čtyři stovky, jenže to se stává, že nabijete a já zůstal při tvrzení, že po obdržení oné kouzelné smsky jsem šel a nabil za litr, tak se mě zeptali, jestli si chci stěžovat. Samozřejmě že jsem chtěl.
      Pak jsem počkal týden a když se nic nedělo, volal jsem jim znova. A že jak se má moje stížnost? No prý jsem si stěžoval, ale je to označené za vyřízené. Není to vyřízené! No tak jestli můžu přinést ukázat tu smsku do jejich prodejny, neměl by to být problém. To mě trochu namíchlo, že mám jako vážený zákazník honit někoho v prodejně, když nic nechci kupovat, ale protože šlo o šest stovek a já tu slibnou smsku v telefonu měl (jako věrný zákazník T-Mobile jsem se naučil opatrnosti, pokud jde o jejich sliby), prodejnu jsem vyhledal. Slečna si prohlédla mé smsky a naťukala to do počítače. A že prý teď už by to neměl být problém.
      Pak, hned po vánocích, přišla poslední zpráva, zveřejňuji ji v plném znění: Vazeny zakazniku 100% navyseni vaseho kreditu se vztahovalo pouze na první dobiti, ktere Vami bylo uskutecneno ve vysi 400 Kc a tim padem Vam navic 400 Kc jeste bylo kreditovano, tim padem uz na dalsi 100% bonus narok nemate. V ramci vstrivneho kroku Vam dokreditovavame 50% z Vami pozadovaneho rozdilu 600 Kc, tedy Vas kredit navysujeme o castku 300 Kc. S pranim hezkeho dne Vas operator.
      Tak vidíte, kam to došlo. V rámci vstrivného kroku já teď provolám těch sedm stovek a pak už ode mě vážený T-Mobile neuvidí nikdy ani korunu. Přeci se nenechám takhle vodit za nos.

Reklama